icon-search

Your paragraph text (1000 × 1800 px) (1100 × 1700 px) (1100 × 900 px)

JERAGAT  PIGMENTASI

Rawatan PICO Laser Di Malaysia Tidak Dipantau Dan Regulasi.

Kini , banyak tempat , termasuk Spa rawatan muka dan Pusat Spa ‘Laser Center’ menawarkan rawatan  “PICO LASER. Tetapi tahukah anda tidak PICO laser bukanlah rawatan utama untuk kebanyakan masalah yang diiklankanRamai yang datang ke klinik kami untuk mendapatkan rawatan ‘PICO Laser’ yang ‘lebih kuat’ selepas rawatan PICO mereka di tempat lain tidak membuahkan hasil. ‘That is not how it works’.Tanpa diagnosis dan evaluation yang tepat dan betul oleh doktor perubatan estetik, rawatan PICO Laser bukan sahaja tidak mendatangkan hasil yang optima, malah boleh menambah burukan masaalah anda.

Tidak Semua Rawatan PICO Laser Sama!!

Dengan Rawatan PICO Laser yang Betul, AndaJuga Boleh Mendapatkan Hasil Yang Baik!! @drdianaclinic Klinik Dr Diana 018-268 3774 (4)@drdianaclinic Klinik Dr Diana 018-268 3774 (3)@drdianaclinic Klinik Dr Diana 018-268 3774 (5)@drdianaclinic Klinik Dr Diana 018-268 3774 (6)the plan! (1100 × 300 px) (1100 × 700 px) (1100 × 600 px) (1000 × 1500 px)BOOK NOW

Soalan -soalan alzim berkenaan Rawatan Pico Laser.

Apakah itu laser Pico?


Laser PICO ialah  sejenis laser yang dipanggil laser picosecond Nd:YAG yang digunakan untuk merawat lesi pigmentasi dan keadaan kulit yang lain. Klinik Dr Diana mengunakan PICO laser jenama PICOLO, mesin PICO generasi baru, berdaftar dan diiktiraf di seluruh dunia, termasuk Malaysia ( KKM)


Tenaga yang dikeluakan dan kecepatan 'pulse' laser PICOLO adalah sangat stabil, yang merupakan kunci untuk mendapatkan kesan yang bagus


Kecepatan ultra-pendeknya ( Ultra short laser pulse / PICO Pulse) lebih berkesan untuk focus kepada pigmentasi dan menyebabkan kurang kesakitan, ketidakselesaan, dan mengurangkan kesan sampingan dan masa pemulihan.


Dengan PICOLO, anda boleh melakukan rawatan dengan lebih pantas dan dalam sesi yang lebih sedikit.


Siapa yang sesuai untuk rawatan PICO laser?


  • Jika anda ingin mendapatkan tona kulit yang lebih cerah tanpa rasa sakit.

  • Jika anda bimbang tentang pori-pori kulit yang besar dan tekstur yang tidak sekata,

  • Jika anda ingin merawat parut jerawat / parut lekuk.

  • Jika anda ada masalah pigmentasi seperti jeragat.


Adakah rawatan PICO laser ini menyakitkan?


Rawatan itu tidak menyakitkan, tetapi sesetengah pesakit mungkin berasa sedikit tidak selesa apabila tenaga tinggi digunakan untuk merawat pigmentasi dan tatu yang mendalam. Dalam kes ini, kami akan mengunakan krim kebas untuk membuat anda rasa selesa.


Adakah Rawatan PICO Laser ini merbahaya?


Setiap rawatan laser, termasuklah rawatan PICO laser mempunyai risiko nya yang tersendiri. Oleh kerana itu anda perlu dapatkan rawatan PICO laser ini di klinik yang berdaftar dan dulakukan oleh doktor yang terlatih.


Berapa sesi saya rawatan PICO laser yang saya perlukan?


Berapa banyak sesi yang anda perlukan bergantung pada jenis rawatan yang anda perlukan dan bagaimana keadaan kulit anda. Ia akan diputuskan selepas berbincang dengan doktor yang terlatih dalam rawatan PICO laser.


Your cart is currently empty.
Continue shopping